Sorry, de gevraagde informatie bestaat niet (meer)

Ben je op zoek naar een vacature op de prachtige waddeneilanden? Scroll dan naar beneden of klik hier voor alle vacatures. Er komen elke dag nieuwe bij dus kans is groot dat je wel wat vindt.

En als er nu niets voor je bij zit zijn er verschillende manieren om op de hoogte te blijven.

En je kan natuurlijk ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen, dan kijken wij voor jou.

Medewerk(st)er front office

Ben jij de allrounder  die nét dat stapje meer zet? Dan ben jij vast degene die we zoeken!

Kok / keukenhulp Grill restaurant

Sta je aan het begin van je horeca carrière of heb je al enige ervaring als keukenhulp en heb je affiniteit met het koks vak? Wij zijn op zoek naar medewerkers die voor langere termijn bij ons willen komen werken!

Medewerker bediening De Koog Texel m/v

Grandcafé Het Plein in De Koog zoekt enthousiaste medewerkers (M/V) voor zowel jaarrond als weekenden en vakanties. Gasten maximaal in de watten door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Daar staan we voor, jij ook? Lees dan snel verder!

Horeca medewerkers voor Trattoria Oliva op Vlieland

Op de historische locatie van Restaurant Puur, midden in de Dorpsstraat, openen wij onze nieuwe Italiaanse Trattoria. Reken op een plek waar traditie en eigenwijsheid hand in hand gaan, geserveerd met een flinke scheut pret.

1 May 2024 - 1 May 2025

Bartender de Lichtboei Ameland

Gouden kans, werken in de leukste bar van Ameland, met een prima salaris! Twee vrije dagen per week, zekerheid van werk en je wordt altijd voor een hele shift betaald!

1 May 2024 - 1 May 2025

CHEF-KOK BIJ DE BOLDER VLIELAND

De Bolder op kampeerterrein Stortemelk zoekt versterking van het vaste team keukenmedewerkers. Je werkt (gemiddeld) fulltime van april tot begin oktober. Ervaring als kok is vereist, een koksdiploma heeft een pre.

26 Apr 2024 - 1 Oct 2024

Medewerkers bediening LOODS Terschelling

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij seizoen een leuke baan in de bediening op een supergezellig eiland? Kom dan werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig.

Kok / Keukenhulp Strandpaviljoen Twaalf Texel

Kom werken bij Strandpaviljoen Twaalf, het paviljoen op Texel waar we alles anders doen!

Horeca Medewerker

Baan óf bijbaan als horeca medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

1 May 2024 - 1 Nov 2024