Bediening medewerker pannenkoekenhuis (Fulltime per sept incl Huisvesting)

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Heb jij zin om het naseizoen als medewerker bediening op Texel te komen werken? Dit leuke en kindvriendelijke Texelse pannenkoekenrestaurant is gelegen in een gezellige winkelstraat en staat al jaren bekend om zijn lekkere pannenkoeken en Texelse gastvrijheid.

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden? Wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Functie-inhoud:
Ben jij een vlotte en representatieve medewerkster bediening die plezier heeft in het werk, altijd even hartelijk is naar de gasten en tot eind december kan komen werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wij bedienen op een vlotte, informele, gastvrije manier waarbij een gezellige werksfeer de boventoon voert. Wij vinden het dan ook belangrijker dat je de gasten goed kan helpen dan dat je alle horeca etiquette van A tot Z kan toepassen.

Functieprofiel:
Wij zoeken een medewerker met enige ervaring in de horeca, na de inwerkperiode moet je in staat zijn zelfstandig te werken. Je neemt dan bestellingen op, schenkt dranken, serveert en rekent de bestellingen af. Wij vinden het belangrijk dat je een beetje Duits kan spreken en/of goed Engels kan spreken

In verband met de samenstelling van het team zoeken wij bij voorkeur een dame van 19 of 20 jaar oud
Huisvesting aanwezig, boven de zaak eigen slaapkamer en gemeenschappelijk keuken bad- en woonkamer
Je kunt alle dagen mee eten op de zaak!

Informatie sollicitatie:
Wij bieden een leuke en afwisselende baan met aantrekkelijke variabele werktijden. Ons restaurant is geopend van 11 tot 23 geopend, vrije dagen zijn in overleg en de werktijden zijn als volgt:

11:00 tot 17:00
17:00 tot 23:00
13:00 tot 23:00
Salaris wordt bepaald naar ervaring en functioneren, wij passen de Horeca CAO toe.

Kom jij bij ons op Texel werken? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link/button.

Lars Visser 0519 346399

Website