Medewerker keuken de Cocksdorp (aug- nov 32-38 uur)

Bedrijfsnaam:
Familierestaurant t Bikkelement

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Voor een gezellig diner of een lekkere lunch heeft familierestaurant 't Bikkelement een uitstekende keuken. Onze koks maken met uitsluitend dagverse ingrediŽnten van ieder gerecht een ware delicatesse. De gerechten in ons restaurant zijn geÔnspireerd door de authentieke Hollandse keuken en het wisselen van de seizoenen.

De vriendelijke bediening in ons Texelse restaurant maakt uw uitje compleet. ít Bikkelement is een echt familierestaurant; een laagdrempelige zaak waar iedereen welkom is. De sfeer is ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen.

Functie-inhoud:
Zoek jij een leuke baan in de Texelse Horeca? Familie Restaurant t Bikkelement is op zoek naar een flexibele en vlotte keuken medewerker.

Ben jij die gedreven keuken medewerker die niets liever wil dan het werken met de mooiste dagverse ingrediŽnten en de beste lokale producten, solliciteer dan op deze vacature en kom werken op Texel!

Wij bieden:
een marktconform salaris op basis van de Horeca CAO;
kost en inwoning tegen een geringe vergoeding;
een half augustus tot 1 november met een dienstverband van 32 A 38 uur;

Functieprofiel:
Heb jij affiniteit met de horeca, enige ervaring in de keuken en barst je van de motivatie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Informatie sollicitatie:
Heb jij zin in een leuke job op Texel? Bel of mail ons dan!

Familie Hooijschuur
Restaurant `t Bikkelement
Kikkertstraat 19
1795 AA De Cocksdorp Texel
T. (0222) 316547

Website