Koken aan het strand van Texel! (Fulltime De Koog)

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Ben jij een kok met een gezonde ambitie en lijkt het je een uitdaging om op het mooie eiland Texel te komen werken? Voor het restaurant van dit hotel zoeken wij een Zelfstandig werkend kok. Het Hotel van onze opdrachtgever is uniek gelegen vlakbij het Texelse Noordzee strand.

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Functie-inhoud:
De keuken werkt met verse producten die, zo veel als mogelijk, van Texel afkomstig zijn. Zoals vis van de Texelse viskotters, Texels weide rundvlees, het bekende Texelse lamsvlees maar ook andere lekkere Texelse producten komen terug in onze gerechten! Met regelmatig zetten wij de nieuwe specialiteiten bereid met lokale en verse producten op de kaart en koken we met wat de seizoenen ons geven.

Hou jij van (h)eerlijk eten en heb je smakelijke de bereiding van de gerechten als het ware tot een schone kunst verheven dan komen wij graag met jou in contact!

Functieprofiel:
Wij zoeken een zichzelf respecterend zelfstandig werkend kok die zijn sporen verdient heeft en van ieder gerecht een smaakvolle beleving weet te maken. Wij werken met een diversiteit van vlees, vis en verse groenten dus in onze keuken komen de smaakvolle en vakkundige koks volledig aan hun trekken.

Informatie sollicitatie:
Wij bieden een fulltime baan aan tot einde seizoen en bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheden tot een jaarbetrekking.

Inlichtingen
Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie
Wil jij graag in op Texel komen werken en kun jij je helemaal vinden in dit profiel, solliciteer dan via onderstaande link/button.

Website