Medewerker bediening (De Koog Texel)

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Voor onze opdrachtgever een professioneel familie restaurant op Texel zijn wij op zoek naar een vakbekwame medewerker bediening die tot eind oktober kan blijven werken.

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Kies de baan die bij je past en solliciteer op één van onze actuele vacatures. Wij schrijven je direct in en nemen contact met je op over de mogelijkheden voor deze of andere vacatures op de Waddeneilanden.

Functie-inhoud:
Voor onze opdrachtgever op Texel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame bedieningsmedewerker. Als spil in het bedrijf zorg je ervoor dat de gast zich welkom voelt en draag je er zorg voor dat de hoge norm van gastvrijheid en service van dit restaurant gewaarborgd blijft.

Als medewerker bediening werk je mee tijdens lunch en diner op zowel het terras als in het restaurant. Je werkt allround en neemt bestellingen op, serveert bestellingen en rekent bestellingen af.

Zoek jij een leuke baan waarin jij je kwaliteiten als gastheer/gastvrouw volledig kan benutten? Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met een uitstekende werksfeer, woonruimte in een van de kamers boven het restaurant is bespreekbaar.

Functieprofiel:
Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma's. Ben je gastgericht, heb je kennis van de horeca en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren.

Informatie sollicitatie:
Voor informatie en sollicitatie kun je reageren via onderstaande link/button

Website