Huishouding medewerker (Buren)

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Ameland

Bedrijfsomschrijving:
Waddenvacatures Recruitment is voor jou een uitstekende gesprekspartner in de zoektocht naar de baan die je past. En nee niet zomaar een baan: een baan op het gezellige en mooie Waddeneiland Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker algemene dienst die mee kan helpen in de huishouding en de keuken.

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Wij hebben geen ‘inloop vestiging’ en dat scheelt tijd. Kies de baan die bij je past en solliciteer op één van onze actuele vacatures. Wij schrijven je direct in en nemen contact met je op over de mogelijkheden voor deze of andere vacatures op de Waddeneilanden.

Functie-inhoud:
Lijkt het jou leuk om bij een Hotel op Ameland te werken? Wij zoeken een medewerker die per augustus beschikbaar is!
Wij bieden een afwisselende baan aan medewerker housekeeping aan. Je werkt in de ochtenden mee in de schoonmaak van het hotel en kunt je uren aanvullen door mee te helpen in de afwas.

Wij bieden een parttime baan, werkdagen in overleg! Onze opdrachtgever vergoed de bootkosten, overige reiskosten zijn voor eigen rekening.

Functieprofiel:
Wij zoeken een medewerker die het leuk vindt een periode op Ameland te komen werken en bij voorkeur ervaring heeft met schoonmaak werkzaamheden.

Informatie sollicitatie:
Sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via onderstaande link/ button

Website