Seeduyn: Stagiair(e) Wellness/Schoonheidsspecialiste/massage

Bedrijfsnaam:
Westcord Strandhotel Seeduyn

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Vlieland

Bedrijfsomschrijving:
Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij Ún dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

De locatie aan het strand heeft ook de sfeer van Strandhotel Seeduyn op Vlieland bepaald, die zeer ongedwongen en gastvrij genoemd mag worden.
Overal in Strandhotel Seeduyn kun je genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee en het eiland Vlieland. Het gezellige dorpje Oost-Vlieland ligt op nog geen kilometer en de bus van en naar de veerboot stopt voor het hotel. Vele fiets- en wandelpaden hebben hun startpunt bij de ingang van Strandhotel Seeduyn op Vlieland.

Functie-inhoud:
Als Schoonheidspecialist(e) in opleiding heb je veel theorie en kennis in huis.

Binnen onze organisatie is het mogelijk om al werkend de kneepjes van het vak te leren. Je wordt intern begeleid door een professional bij het geven van diverse beauty en massage behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages en overige wellness behandelingen.

Daarnaast ben je inzetbaar voor diverse overige werkzaamheden. Je leert mede als representatief gastvrouw/gastheer ook een algemeen aanspreekpunt te zijn voor al onze gasten, relaties en overige bezoekers binnen onze beauty afdeling.

Functieprofiel:
Je volgt een relevante opleiding.
Wij vragen om een stageperiode van minstens 20 weken/ 5 maanden.

Informatie sollicitatie:
Uw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail of via de onderstaande sollicitatie button.

pz@westcordhotels.nl
www.westcordhotels.nl/jobs
www.westcordwellness.nl

Website