Seeduyn: Zelfstandig Werkend Kok

Bedrijfsnaam:
Westcord Strandhotel Seeduyn

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Vlieland

Bedrijfsomschrijving:
Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij ťn dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

De locatie aan het strand heeft ook de sfeer van Strandhotel Seeduyn op Vlieland bepaald, die zeer ongedwongen en gastvrij genoemd mag worden.
Overal in Strandhotel Seeduyn kun je genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee en het eiland Vlieland. Het gezellige dorpje Oost-Vlieland ligt op nog geen kilometer en de bus van en naar de veerboot stopt voor het hotel. Vele fiets- en wandelpaden hebben hun startpunt bij de ingang van Strandhotel Seeduyn op Vlieland.

Functie-inhoud:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok met liefde voor het vak en die houdt van het gebruik van mooie en verse producten. Als zelfstandig werkend kok ben jij het niet te missen radertje in het team, die onder leiding staat van onze chef-kok Guido Schuuring. Ben jij die gepassioneerde kok met ambitie en liefde voor het vak die er voor leeft om onze gasten met een blij gevoel naar huis te laten gaan? Heb je enkele jaren ervaring in een internationale keuken met focus op de Franse/Mediterrane keuken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?
Als Zelfstandig Werkend Kok word je in de keuken van Strandhotel Seeduyn ingezet. Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van gerechten in onze keuken. Je werkt volgens vaste instructies met betrekking tot ingrediŽnten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de kwaliteit, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en voor het uitvoeren van bijstellingen/doseringen. Je draagt zorg voor naleving van HACCP en Arbo op de werkplek.

Wij bieden:
Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving;
Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
Een uitdaging op de mooiste plek van Vlieland;
Ruimte voor eigen mening;
Flexibiliteit.
Prima mogelijkheden voor huisvesting op Vlieland

Functieprofiel:
Wat vragen we van jou?
Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijk(e) functie/segment;
Afgeronde MBO 3/4 opleiding met daarbij behorend diploma tot kok;
Uitstekende productkennis;
Je bent flexibel en stressbestendig;
Beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief;
Gastgericht en assertief;
Frisse en representatieve uitstraling;
Collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
Een leermeesterdiploma is een pre;
Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Informatie sollicitatie:
Strandhotel Seeduyn biedt een aantrekkelijk salaris en kost en inwoning kan in overleg geregeld worden.

Mail je sollicitatiebrief met c.v.
naar pz@westcordhotels.nl

Website