Hotel Schylge: Stagiair(e) Schoonheidsspecialiste / wellness / massage

Bedrijfsnaam:
Westcord Hotel Schylge

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Terschelling

Bedrijfsomschrijving:
WestCord Hotel Schylge ligt aan de levendige haven van dorp West-Terschelling met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Het hotel is voorzien van een uitstekende keuken onder leiding van sterrenkok Ton van Scheppingen. Een bezoek aan la carte Restaurant 'Op West' is dan ook zeker de moeite waard.

Het hotel biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse faciliteiten om volledig tot rust te komen. Lopend langs de haven bent u zo in het gezellige dorpje West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen bij de voor- en achterkant van het hotel.

Functie-inhoud:
Als schoonheidspecialist(e) in opleiding heb je veel theorie en kennis in huis. Binnen Hotel Schylge is het mogelijk om al werkend de kneepjes van het vak te leren. Je wordt intern begeleid door een professional bij het geven van diverse beauty en massage behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages en overige wellness behandelingen. Daarnaast ben je inzetbaar voor diverse overige werkzaamheden. Je leert mede als representatief gastvrouw/gastheer ook een algemeen aanspreekpunt te zijn voor al onze gasten, relaties en overige bezoekers binnen onze beauty afdeling.

Functieprofiel:
Wij vragen om een stageperiode van minstens 20 weken/5 maanden. Kandidaten spreken tenminste correct Nederlands!

Informatie sollicitatie:
Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Website