Medewerker Bediening m/v Schiermonnikoog (fulltime jaarcontract met huisvesting)

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Schiermonnikoog

Bedrijfsomschrijving:
Voor onze opdrachtgever een Hotel Restaurant op Schiermonnikoog zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het hotel, restaurant en het terras met de verwarmde veranda, is voor levensgenieters een gewaardeerde plek met informeel gastheerschap, goede service en een (h)eerlijke keuken.

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Wij hebben geen ‘inloop vestiging’ en dat scheelt tijd. Kies de baan die bij je past en solliciteer op één van onze actuele vacatures. Wij schrijven je direct in en nemen contact met je op over de mogelijkheden voor deze of andere vacatures op de Waddeneilanden.

Functie-inhoud:
Ben jij die ervaren medewerker bediening die het als een voorrecht ervaart om op de mooiste plek van Nederland te mogen wonen en werken? Kom bij ons werken als medewerker bediening op Schiermonnikoog!

Wij bieden:
Een fulltime jaarbetrekking;
Een ruime personeelskamer
Een salaris conform CAO Horeca en zwaarte van de functie

Functieprofiel:
Wij zoeken kandidaten met aantoonbare ervaring verkregen uit werkervaring of een vakopleiding die het leuk vinden om op Schiermonnikoog te werken en wonen.

Gastvriendelijk, vakmanschap, servicegericht en collegialiteit vormen de basis van onze organisatie. Kandidaten die over deze eigenschappen beschikken zijn altijd van harte welkom om het team te komen versterken

Informatie sollicitatie:
Inlichtingen
Lars Visser 0519 346399

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op onderstaande link / button en vul direct het sollicitatieformulier in!

Website