Bediening Medewerker op Texel (2018)

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Ben jij die gezellige collega die op zoek is naar een leuke uitdaging en het leuk vindt om op Texel te werken? Voor onze twee restaurants op een prachtige locatie nabij het Noordzee strand van Texel, zoeken wij leuke collega's voor de bediening!

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden? Wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Functie-inhoud:
Zoek jij per februari 2018 een leuke horeca baan op Texel? Zoek niet verder en kom werken als medewerker bediening!

Voor een bedrijf met twee restaurants op zeer toeristische locaties zoeken wij bediening medewerkers met horeca enige ervaring! Wij zoeken fulltimers die tot tenminste oktober kunnen blijven werken (jaarcontract mogelijk)

Wij bieden een leuke baan op een toplocatie en een salaris conform CAO Horeca. Er is nette en ruime woonruimte aanwezig!

Functieprofiel:
Bij voorkeur heb je ervaring als bedieningsmedewerker. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en kunt goed overzicht houden.
Je bent een flexibele persoonlijkheid en ben je in staat om op vriendelijke, gastvrije en persoonlijke wijze service te verlenen aan de gasten. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Informatie sollicitatie:
Lars Visser 0519 346399

Sollicitatie
Voor meer informatie of sollicitatie vragen wij jou te reageren via onderstaande link / button.

Website