Noordsee: LEER PROFESSIONEEL KOKEN BIJ WESTCORD

Bedrijfsnaam:
Westcord Hotel Noordsee

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Ameland

Bedrijfsomschrijving:
Westcord Hotels is een hotelgroep met 15 hotels in Nederland. Deze hotels laten zich o.a. kenmerken door een uiteenlopende variëteit aan F&B-outlets. Ieder restaurant of bar onderscheidt zich en stelt zich als doel om haar gasten te verwennen met eten en drinken van uitmuntende kwaliteit en de diners worden veelal als een uniek belevingsmoment ervaren.

Functie-inhoud:
Om ons product uit te breiden en verder te optimaliseren zoeken we goede (Aankomend) Ambachtelijke Zelfstandig Werkend Koks

Als je dit nog niet bent, hebben wij nu een unieke mogelijkheid om bij Westcord Hotels een interne opleiding hiertoe te volgen! Hoe werkt dit?

Je gaat na een sollicitatieprocedure aan de slag bij een van onze hotels/erkend leerbedrijven in de functie “leerling basiskok”. Je krijgt een jaarcontract hiervoor en een salaris conform het Arbeidsvoorwaardenreglement KHN. Tevens ga je via een ROC een bbl-opleiding MBO “kok niveau 2” volgen. Je krijgt een tegemoetkoming in de kosten, als jij belooft tijdens en na de opleiding totaal tenminste 2 jaren te zullen werken voor je leerbedrijf.

Als je voor deze opleiding geslaagd bent, en je daarna gemotiveerd bent om de volgende stap naar “ambachtelijk zelfstandig werkend kok” te maken, dan bieden we je de unieke mogelijkheid om samen met de leermeester/chef kok van jouw leerbedrijf een stappenplan hiervoor op te stellen. Je kunt dan gedurende 2 jaar opgeleid worden tot zelfstandig werkend kok. Gedurende deze 2 jaar zul je fulltime werkzaam zijn, en meteen al een salaris dat behoort bij de functie zelfstandig werkend kok ontvangen. Tevens bestaat gedurende dit tweede traject de mogelijkheid om verder ervaring op te doen bij andere leerbedrijven binnen de hotelgroep.

Indien van toepassing verblijf je intern in onze hotels.

Kortom: 4 jaar lang werk en inkomen, bovendien een MBO Basiskok diploma niveau 2, een hele hoop ervaring en uitstromen met een getuigschrift als Zelfstandig Werkend Kok…wie wil dat niet?

Functieprofiel:
Voor dit traject zoeken wij zéér gemotiveerde kandidaten die dit een fantastische uitdaging vinden. Je hebt aantoonbare interesse in het culinaire gebeuren, en zeker geen 9-17 mentaliteit. Je spreekt correct Nederlands en fatsoenlijk Engels, en je hebt een verzorgd uiterlijk. Je bent niet bang om flink aan de slag te gaan.

Informatie sollicitatie:
Jouw droomkans om een fantastische kok te worden ligt nu voor grijpen…pak jij de uitdaging op? Nu of nooit !

Mail je brief met uitgebreid c.v. naar pz@westcordhotels.nl o.v.v. koksopleiding.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Website