Hotel Schylge: Medewerker Bediening

Bedrijfsnaam:
Westcord Hotel Schylge

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Terschelling

Bedrijfsomschrijving:
WestCord Hotel Schylge ligt aan de levendige haven van dorp West-Terschelling met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Het hotel is voorzien van een uitstekende keuken onder leiding van sterrenkok Ton van Scheppingen. Een bezoek aan à la carte Restaurant 'Op West' is dan ook zeker de moeite waard.

Het hotel biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse faciliteiten om volledig tot rust te komen. Lopend langs de haven bent u zo in het gezellige dorpje West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen bij de voor- en achterkant van het hotel.

Functie-inhoud:
Van kandidaten vragen wij ervaring met het serveren van gerechten en drankjes aan onze gasten. Op deskundige wijze ben je in staat om onze gasten een culinaire ervaring van topniveau te laten ondergaan. Je bent in staat om onder druk in teamverband een prachtig product neer te zetten.

Het betreft uren op oproepbasis waarvan de nadruk ligt op het werken in de weekenden en vakanties.

Wij bieden onze medewerkers afhankelijk van leeftijd/ervaring een prima salariëring, bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor nieuwe collega’s zonder woonruimte op het eiland bieden wij prima voorzieningen voor kost en inwoning.

Functieprofiel:
Wij zoeken per heden gastheren en –vrouwen met een feilloos gevoel voor gastvrijheid en met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Het welzijn van onze gasten moet je topprioriteit zijn, elke dag weer.

Motivatie en inzet zijn heel belangrijk. Kandidaten hebben ruime ervaring op dit terrein en beschikken over een representatief uiterlijk, onberispelijk gedrag.

Het overleggen van een verklaring van goed gedrag kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Informatie sollicitatie:
Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Website