Boschrijck: Stagiair(e) F&B Aparthotel

Bedrijfsnaam:
Westcord Residentie Boschrijck

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Terschelling

Bedrijfsomschrijving:
Appartement - Hotel Residentie Boschrijck (4-sterren) op Terschelling ligt in de bossen van het dorp West-Terschelling. Riant en rustig gelegen maar toch heel dicht bij het dorp. Het hotel ademt een relaxte eilandatmosfeer en biedt vele verblijfsmogelijkheden. Fietsend door de bossen van Terschelling rijdt u zo naar het Noordzeestrand.

Functie-inhoud:
Als allround F&B stagiair(e) zul je worden ingezet in verschillende F&B Werkzaamheden: bar, restaurant, room service en vergaderzalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren.

Spreekt jou deze super leuke afwisselende F&B stageplaats aan, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Beschik je daarnaast over mensenkennis en humor en ben je gastvrij, reageer dan direct!

Functieprofiel:
Tot jouw taken behoren o.a.
Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in restaurant (zowel ontbijt, lunch als diner), bar, banqueting (verzorgen van vergaderingen, cursussen etc.) en roomservice teneinde tot een optimale gasten service te komen;
Het zorgdragen voor een vlotte & correcte bediening/verzorging binnen de diverse F&B afdelingen;

Belangrijk: Dit is een stage, alleen reageren als je een relevante opleiding volgt s.v.p.! Ook vragen wij een minimale stage duur van 20 weken/5 maanden.

Informatie sollicitatie:
Westcord Hotels biedt een aantrekkelijk salaris en kost en inwoning kan in overleg geregeld worden.

Mail je sollicitatiebrief met c.v.
naar pz@westcordhotels.nl

Website