Seeduyn: Stagiair(e) F&B Strandhotel

Bedrijfsnaam:
Westcord Strandhotel Seeduyn

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Vlieland

Bedrijfsomschrijving:
Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

De locatie aan het strand heeft ook de sfeer van Strandhotel Seeduyn op Vlieland bepaald, die zeer ongedwongen en gastvrij genoemd mag worden.
Overal in Strandhotel Seeduyn kun je genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee en het eiland Vlieland. Het gezellige dorpje Oost-Vlieland ligt op nog geen kilometer en de bus van en naar de veerboot stopt voor het hotel. Vele fiets- en wandelpaden hebben hun startpunt bij de ingang van Strandhotel Seeduyn op Vlieland.

Functie-inhoud:
Tijdens deze stage krijg je alles te zien en te leren op F&B gebied. Staat de gast bij jou op nummer één? Ben jij de gastheer/gastvrouw in spé? dan is het WestCord Strandhotel Seeduyn hét hotel voor jou om je stage te volbrengen!

Als allround F&B stagiair(e) zul je worden ingezet in onze verschillende F&B outlets: bar, restaurant, room service en vergaderzalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren.

Tot jouw taken behoren o.a. :
Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in restaurant (zowel ontbijt, lunch als diner), bar, banqueting (verzorgen van vergaderingen, cursussen etc.) en roomservice teneinde tot een optimale gasten service te komen; Het zorgdragen voor een vlotte & correcte bediening/verzorging binnen de diverse F&B afdelingen; Spreekt jou deze super leuke afwisselende F&B stageplaats aan, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Beschik je daarnaast over mensenkennis en humor en ben je gastvrij, reageer dan direct!

Functieprofiel:
Belangrijk: Dit is een stage, alleen reageren als je een relevante opleiding volgt s.v.p.! Ook vragen wij een minimale stage duur van 20 weken/5 maanden.

Informatie sollicitatie:
Uw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail of via de onderstaande sollicitatie button.

pz@westcordhotels.nl
www.westcordhotels.nl/jobs
www.westcordwellness.nl

Website