1e medewerker DKW Terschelling (jaarbetrekking)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boot. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 20 mei 2019
1 jun 2019 - 1 sep 2020
Terschelling
8894KE
28 - 40 uur
MBO
fulltime
11,85 per uur
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als 1e Medewerker DKW / Assistent Afdelingschef DKW ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Dit omvat alles met betrekking tot verkoop van DKW, inclusief zuivel en diepvries, en het winkelmagazijn.

Wij zoeken een Assistent Afdelingschef DKW die zijn hand niet omdraait voor het laden en lossen vracht, vullen winkel, beheer assortiment, aansturen vulploeg en de daarbij behorende administratie.

Wat we van jou verwachten

Vanzelfsprekend ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant en voor je team. Je weet wat er leeft bij collega's, kan je goed inleven en bent veerkrachtig. Je kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt, denkt in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als persoon maar ook als (product)expert van je afdeling.

Jij bent minimaal 18 jaar, vanaf eind april/begin mei beschikbaar, kunt werken tot tenminste september en beschik uiteraard over de benodigde supermarktervaring.

Wat we je bieden

Een fulltime baan met een goed salaris waarbij je elke dag de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Huisvesting is aanwezig! Je verblijft in ons personeelshuis de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts twee uur werken per week.

Het in deze vacature genoemde salaris is gebaseerd op minimaal schaal b, c of d afhankelijk van ervaring voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Afhankelijk van kennis leeftijd en ervaring stellen wij jouw definitieve salaris vast. Huisvesting is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl