1e verkoopmedewerker Terschelling (met privé appartement)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boot. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 18 jul 2019
1 jul 2019 - 1 sep 2019
Terschelling
8894KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
12,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als 1e medewerker coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Je staat altijd voor de klanten klaar, zorgt dat ze snel worden geholpen, vervult hun wensen en regelt passende oplossingen. De schappen zijn altijd gevuld, jouw afdeling ziet er altijd verzorgd uit. Je zorgt voor promotieactiviteiten die passen bij het moment en bij de behoefte van de klant. Je stuurt medewerkers aan en ondersteunt de afdelingschef. Dankzij jou loopt het allemaal op rolletjes!

Wat we van jou verwachten

Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf en je team halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. Je hebt veel productkennis, want je vindt het leuk om de klanten goed te informeren.

Jij bent minimaal 20 jaar, kunt werken tot tenminste augustus en beschikt uiteraard over de benodigde supermarktervaring om van deze baan een succes te maken!

Wat we je bieden

Een baan waarbij je elke dag de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Vergoeding van alle reiskosten, gratis wonen (er is een privé appartement beschikbaar) en natuurlijk een goed salaris! Een fulltime baan voor de periode juni-juli-augustus, uiteraard is langer mogelijk.

Het in deze vacature genoemde salaris is gebaseerd op minimaal schaal b, c of d afhankelijk van ervaring voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Afhankelijk van kennis leeftijd en ervaring stellen wij jouw definitieve salaris vast.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl