(Aankomend) Shopmanager Ameland – Nes

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je verantwoordelijkheid krijgt voor blije klanten en de omzet? Voor een warenhuis op Ameland, zoeken wij een (aankomend) shopmanager. Het warenhuis bestaat uit twee drukbezochte winkels in het centrum van Nes.

Publicatiedatum: 16 jan 2019
1 feb 2019 - 1 jan 2020
Ameland
9163 GZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Shopmanager is een zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor blije klanten en voor de omzet. Je bent lekker hands-on en tegelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Dat betekent daadkracht bij het adviseren van klanten en neerzetten van een sterk winkelbeeld. En ook in goede banen leiden van alle winkelactiviteiten, van voorraadbeheer tot personeelsadministratie, van personeelsplanning tot kassa-administratie en van het team coachen tot het voeren van evaluatiegesprekken.

Het warenhuis kan (tijdelijk) huisvesting bieden voor deze vacature, met het oog op een vaste aanstelling gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die zich permanent op Ameland wil vestigen.

Wat we van jou verwachten

  • Je woont op Ameland of bent bereid je (op termijn) daar te vestigen;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol of als assistent shopmanager of assistent filiaalmanager;
  • Flexibele inzetbaarheid, je wilt en kunt doordeweeks en in het weekend werken;
  • Je bent trots op je planning en de prioriteiten die je stelt;
  • Je hebt een ondernemende instelling;
  • En je bent gewend effectief te werken.

Wat we je bieden

  • Een jaarcontract met een marktconform salaris;
  • Bij gebleken geschiktheid is een resultaatafhankelijke beloning bespreekbaar;
  • Een winkel waar je je creativiteit in kwijt kunt en die je verder kunt ontwikkelen.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Ben jij de (aankomend) shopmanager die wij zoeken? Reageer dan uiterlijk 1 februari 2019 op deze vacature en stuur je CV en motivatie mee.