Afdelingsmanager Kassa – Formerum

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boot. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 12 feb 2019
1 mrt 2019 - 1 mrt 2020
Terschelling
8894KE
32 - 38 uur
MBO
fulltime
13,70 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het resultaat van de afdeling. Daarbij gaat het om de verkoop van bloemen en sigaretten, de bezetting van de kassa's en de klantenservice. Je zorgt met je team voor een aantrekkelijke afdeling, streeft naar de beste klantbelevingen speelt met promotieactiviteiten in op de behoefte van je klanten en het moment van het jaar. Daarnaast coördineer jij de administratieve taken en de financiële afhandeling.Wat we van jou verwachten

Vanzelfsprekend ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant en voor je team. Je weet wat er leeft bij collega's, kan je goed inleven en bent veerkrachtig. Je kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt, denkt in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als persoon maar ook als (product)expert van je afdeling.

Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 diploma /HBO diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s; ervaring met het kassaproces en geldstromen; ervaring als leidinggevende.

Wat we je bieden

Een fulltime baan met een salaris boven cao waarbij je elke dag de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen en dit eventueel aan te vullen met gerichte trainingen. Woonruimte is aanwezig, je bepaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Het in deze vacature genoemde salaris is gebaseerd op schaal E voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Afhankelijk van kennis leeftijd en ervaring stellen wij jouw definitieve salaris vast.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl