Afwasser / Keukenhulp Strandpaviljoen (fulltime)

Kom jij ons helpen in de keuken? Wij zoeken kandidaten die hun hand niet omdraaien voor een drukke lunch of diner. Bij voorkeur kun je per direct starten en tot einde van het seizoen blijven werken dan ben je van harte welkom. Ben je korter beschikbaar ook dan ontvangen wij graag jouw reactie! Huisvesting is geregeld!

Publicatiedatum: 20 aug 2019
1 sep 2019 - 30 sep 2019
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij steun en toeverlaat van onze koks en de bediening? Bij ons is nog plaats voor een afwasser / keukenhulp.

Met jouw hulp draait de keuken op rolletjes en kunnen onze koks doen waar ze goed in zijn, het bereiden van de lekkerste gerechten. Jij zorgt voor de afwas en het netjes houden van de werkplek zodat de keuken er altijd tip top uitziet en klaar is voor actie. Waar het kan help je de koks tijdens lunch en diner.

Wat we van jou verwachten

We kunnen je vermoeien met een hele waslijst aan wensen en voorkeuren, dat doen we dus lekker niet. Eigenlijk verwachten wij maar één ding en dat is dat je het prachtig vindt om in de keuken te werken en graag jouw steentje bijdraagt.

Wat we je bieden

Wij bieden je een pittige baan als keukenhulp aan en eerlijk is eerlijk het kan knap hectisch zijn. Daar tegenover staat dat je werkt in de professionele keuken van één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland, je werkt in een gemotiveerd maar altijd gezellig team.

Huisvesting is aanwezig, de kosten hiervoor bedragen c.a. € 30,- per week. Wil jij iedere werkdag afsluiten met dat heerlijke uitzicht op de Noordzee en het strand, solliciteer dan snel!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaand formulier of per email via info@waddenvacatures.nl