Zelfstandig werkende kok

Wij zoeken ter ondersteuning van onze chef kok een zelfstandig werkende kok met ervaring. 

Publicatiedatum: 22 aug 2019
15 jul 2019 - 28 okt 2019
Vlieland
8899BC
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Wil je de komende maanden in een super omgeving en in een leuk bedrijf knallen, dan is dit de functie die je zoekt.

Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Naast je salaris ontvang je ook nog maandelijks een leuk bedrag aan tip!

Wat we van jou verwachten

Wij verwachten van de zelfstandige kok dat hij zorg kan dragen voor de dagelijkse mise en place. De chef ondersteund en kleine taken van hem overneemt als hij vrij is. Iemand die gewend is aan drukte en hier ook naar handelt (dus een hogere versnelling pakken als dit gevraagd wordt). Uiteraard, maar dat lijkt mij logisch, moet hij op smaak kunnen koken.

Wat we je bieden

Wij bieden een markt conform salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. Het is een full-time plus functie tot november. Mogelijkheden tot jaar contract zijn mogelijk bij goeie prestaties. Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? Havenpaviljoen De Dining op Vlieland, nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016, zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2019! Werken bij De Dining is in vele opzichten niet te onderschatten!

De Dining is een modern bedrijf. We werken graag gestructureerd en zetten de gast op de 1e plaats. Ieder jaar doen wij ons best om een leuk team samen te stellen en gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe producten en natuurlijk het altijd fantastische uitzicht over Wereld erfgoed de Wadden.

Informatie sollicitatie

Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op! Stuur dan je sollicitatie via onderstaande button of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com