Afwasser Weekenden en Vakanties

Wil jij ervoor zorgen dat er altijd voldoende schone spullen zijn voor onze gasten en je collegae? Kom dan als afwasser bij ons werken.

Publicatiedatum: 16 apr 2019
6 apr 2019 - 28 okt 2019
Vlieland
8899 BC
16 - 38 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? De Dining een zoekt een afwashulp voor de weekenden en vakanties die tot einde seizoen, liefst tot (eind) september kan blijven werken!

Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wat we van jou verwachten

Van onze nieuwe afwasser verwachten wij dat hij/zij een leuke, sociale en gemotiveerde collega is die weet van aanpakken! Op rustige momenten ook de kans om voor de koks klusjes te doen.

Wat we je bieden

Wij bieden een markt conform salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. De uren zijn variabel, dit is afhankelijk van jouw inzetbaarheid in de weekenden, in de schoolvakanties is het uiteraard mogelijk fulltime te werken. Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? Havenpaviljoen De Dining op Vlieland, nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016, zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2019! Werken bij De Dining is in vele opzichten niet te onderschatten!

De Dining is een modern bedrijf. We werken graag gestructureerd en zetten de gast op de 1e plaats. Ieder jaar doen wij ons best om een leuk team samen te stellen en gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe producten en natuurlijk het altijd fantastische uitzicht over Wereld erfgoed de Wadden.

Informatie sollicitatie

Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op! Stuur dan je sollicitatie via onderstaande button of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com