Algemeen medewerker Fietsverhuur (jaarcontract)

Hou je van afwisselend werk en ben je vaardig in het onderhouden van fietsen? Kom werken bij Schierfiets op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 11 jul 2018
2 jul 2018 - 1 jul 2019
Schiermonnikoog
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Soepboer Rijwielverhuur B.V. heeft drie vestigingen en zoekt een algemeen medewerker. De algemeen medewerker wordt ingezet voor de verhuur, het onderhoud en het vervoer van fietsen op het eiland.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een technisch, representatief en zelfstandige man/vrouw die in teamverband kan werken. Relevante werkervaring strekt tot de aanbeveling. Het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur BE is een voorwaarde.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een super gezellig eiland! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Tegen een kleine vergoeding kunnen wij onderdak verzorgen. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken en wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Het eiland Schiermonnikoog is uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland. Het kleinste waddeneiland beleef je het best op de fiets. Een fiets van Soepboer of Schierfiets! Soepboer Rijwielverhuur heeft drie vestigingen en is op zoek naar leuke collega’s voor verschillende vacatures!

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag jaar rond op Schiermonnikoog werken en wonen. Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag per email op info@schierfiets.nl of via de sollicitatie button.

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636