Horeca medewerker Vlieland

Ben jij de nieuwe steun en toeverlaat voor de keuken en de bediening?

Publicatiedatum: 20 apr 2018
9 apr 2018 - 1 apr 2019
Vlieland
32 - 38 uur
HAVO VWO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

De horeca medewerkers algemene dienst zijn steun en toeverlaat voor de keuken en de bediening. Gedurende de dag zorgen ze er voor dat alle voorraden op peil blijven, daar waar nodig helpen ze een handje mee. De mise en place in de keuken, de afwas, inschenken achter de bar of het maken van nagerechten alles doe jij met veel plezier. Ondertussen kijk je de kunst af van jouw collega’s en maak jij jezelf onmisbaar voor het team.

Wat we van jou verwachten

Bij Puur zijn wij precies en verwachten wij daarom dat je netjes werkt en de aanwijzingen van je collega’s goed opvolgt en uitvoert. Teamgeest is belangrijk want samen maak je er iets moois van, je hebt daarom een flexibele en behulpzame houding. Bij voorkeur ben je 18 jaar of ouder en functioneer je op Havo/VWO niveau.

Puur Vlieland Team beschikt over een gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team, zodoende is normaal en gezond sociaal gedrag tijdens als buiten werktijd om een vereiste!

Wat we je bieden

Een gezellige, leuke maar zeer zeker ook drukke baan die garant staat voor een onvergetelijke (werk)ervaring op het mooie en gezellige eiland Vlieland. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca cao en een kleine vergoeding van jou voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker eten en gezellig borrelen doe je bij Restaurant Puur Vlieland en Café tante Pé in het centrum van Oost Vlieland.

Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots, de inrichting is dan ook geïnspireerd door de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en café Tante Pé zijn gemaakt van juthout, overal vind je een bonte verzameling van leuke gejutte spulletjes. Er hangt altijd een gezellige sfeer, is het buiten wat guur dan stoken wij de houtkachel.

Café tante Pé bevindt zich op de eerste verdieping, heeft 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles. Hier kun je aan de bar of in de banken genieten van een hapje en een drankje , tot 10 uur serveren wij in het café de lekkerste tapasgerechten. Wij houden van gezelligheid en daar hoort natuurlijk ook een leuk stuk muziek bij, vandaar ook de slogan na 14 treden wil je nooit meer naar beneden.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties graag met c.v. via onderstaand formulier of per email aan:
Mevrouw Otten Puur Vlieland
e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB