Allround medewerker Eetcafé (mei-sept + huisvesting)

Ben jij het zonnetje in huis en is horeca helemaal jouw ding? Kom werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog! Met de zon op je gezicht en de wind in de haren beleef jij een topzomer!

Publicatiedatum: 21 mei 2019
24 mei 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jij weet van doorpakken. Jouw goede humeur werkt aanstekelijk en jij bedient jouw gasten zowel op de piekmomenten als op de rustige momenten met een glimlach. Als allround medewerker werk je zowel in de keuken als in de bediening. Je bent niet overal maar daar waar het op dat moment nodig is. Jij draait je hand niet om voor een drukke lunch in de keuken en doet alles met veel plezier.

Wij zoeken een gezellige collega die vanaf mei tot eind september (of langer) bij dit leuke horeca bedrijf op Schiermonnikoog kan kan komen werken.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar een sociale, gedreven en vriendelijke collega. Staat horeca op jouw lijf geschreven en houd jij van het buitenleven? Reageer dan direct! Als je ervaring hebt in zowel de keuken als de bediening dan is dat prettig maar het is zeker geen vereiste, wij kunnen je alles leren!

Wat we je bieden

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca-CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet. Bevalt het werk jou goed en zie je een toekomst op Schiermonnikoog wel zitten dan bespreken wij graag de mogelijkheden van een jaarcontract.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier