Voor uiteenlopende klussen zoals grondwerk en hovenierswerkzaamheden zoeken wij enthousiaste medewerkers met eigen woon / verblijf op Ameland

Publicatiedatum: 13 dec 2018
26 nov 2018 - 28 feb 2019
Ameland
9161 CT
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als 'allrounder' ben je multi-inzetbaar op afwisselende klussen. Denk hierbij aan grondwerk, plantwerkzaamheden maar ook als bouwplaats medewerker / opruimer. Vind jij het mooi als geen dag hetzelfde is en leer je het beste door te doen dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie vragen wij geen schat aan ervaring of uitgebreide diploma's of certificaten. Werklust is het belangrijkste! Je bent in bezit van VCA basis of bent bereid deze te halen.

Wat we je bieden

Een afwisselende en goed betaalde baan! Wegens de aard en de duur van de functie zoeken wij kandidaten met eigen huisvesting op Ameland. Het werk duurt voort zo lang de weersomstandigheden het toelaten en is fulltime.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerd in deze uitdagende vacature? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl