Bar- bediening medewerker Ameland (fulltime) – Ballum

Zoek jij een leuke horeca baan in een leuke en collegiale werkomgeving kom dan werken bij dit gezellige strandpaviljoen op Ameland!

Publicatiedatum: 14 mei 2018
21 mei 2018 - 1 mei 2019
Ameland
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken aan het strand is genieten! Van de seizoenen, de altijd wisselende uitzichten, het getij, de gezellige sfeer en natuurlijk die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen! Zoek jij een leuke horeca baan in een professionele en collegiale werkomgeving reageer dan direct op deze vacature!

Voor een gezellig strandpaviljoen op Ameland zoeken wij representatieve medewerkers voor de bar en de bediening. Wij zoeken collega's die vanaf april t tot tenminste oktober (liefst langer) kunnen werken, voor medewerkers met de juiste ervaring en motivatie is er altijd plek! Kom seizoen 2018 werken als bediening of barmedewerker op Ameland! Wij hebben posities open voor zowel fulltime of parttime medewerkers ook weekend & vakantiekrachten kunnen reageren!

De functie:

  • Ontvangen van gasten;
  • Het bedienen van gasten
  • Inschenken van dranken;
  • Uitserveren van dranken en gerechten;
  • Verrichten van kas handelingen;

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar leuke collega's die er samen met ons een topseizoen van kunnen maken!. Bij voorkeur heb je de nodige horeca ervaring opgedaan, kun je goed samenwerken en met verantwoordelijkheden om gaan.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.
Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand.
Een jaarcontract, goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.
Kost en inwoning zijn aanwezig, vraag ons naar de mogelijkheden


Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Kun jij je vinden in het profiel van deze vacature, kom dan werken op deze prachtige locatie met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee! Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
GIF, PNG, JPEG 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid