Bar- Bedieningsmedewerker Vlieland

Een onvergetelijke (werk)ervaring op het mooie en gezellige eiland Vlieland!

Publicatiedatum: 18 mei 2018
9 apr 2018 - 1 apr 2019
Vlieland
32 - 38 uur
HAVO VWO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze duizendpoten in de bediening zijn als rotsen in de branding en doen altijd hun uiterste best om snel de lekkerste verse gerechten te serveren. Met zichtbaar plezier in het werk snellen ze over het terras en door het restaurant, ze hebben aandacht voor de gasten en oog voor detail.

De barkeeper/bediening medewerkers van Café tante Pé staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze zorgen niet alleen voor een lekker getapt biertje of een heerlijk glas wijn maar met name voor de gemoedelijke ongedwongen sfeer van het café. Zowel aan de toog als in de bediening weten ze de gasten te behagen met een lekkere hapjes en drankjes.

Wat we van jou verwachten

Bediening:
Als medewerker bediening heb je bijvoorkeur al de nodige ervaring opgedaan in een restaurant of eetcafé. Belangrijker is het dat je het leuk vindt om gasten het naar hun zin te maken, goede sociale omgangsvormen hebt naar de gast en naar collega’s en bereidt bent om veel te leren.

Bar- Bediening:
In het café zijn in het seizoen regelmatig optredens van muziekanten en DJ’s, het is er dan tot laat op de avond erg gezellig. Wij zoeken daarom een ervaren kroegtijger met kennis van (speciale) bieren, wijnen bijvoorkeur in bezit van sociale hygiene en B.H.V.

Puur Vlieland Team beschikt over een gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team, zodoende is normaal en gezond sociaal gedrag tijdens als buiten werktijd om een vereiste!

Wat we je bieden

Een gezellige, leuke maar zeer zeker ook drukke baan die garant staat voor een onvergetelijke (werk)ervaring op het mooie en gezellige eiland Vlieland. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca cao en een kleine vergoeding van jou voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker eten en gezellig borrelen doe je bij Restaurant Puur Vlieland en Café tante Pé in het centrum van Oost Vlieland.

Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots, de inrichting is dan ook geïnspireerd door de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en café Tante Pé zijn gemaakt van juthout, overal vind je een bonte verzameling van leuke gejutte spulletjes. Er hangt altijd een gezellige sfeer, is het buiten wat guur dan stoken wij de houtkachel.

Café tante Pé bevindt zich op de eerste verdieping, heeft 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles. Hier kun je aan de bar of in de banken genieten van een hapje en een drankje , tot 10 uur serveren wij in het café de lekkerste tapasgerechten. Wij houden van gezelligheid en daar hoort natuurlijk ook een leuk stuk muziek bij, vandaar ook de slogan na 14 treden wil je nooit meer naar beneden.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan:
Mevrouw Otten Puur Vlieland
e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB