Bediening bij het leukste hotel van Nederland! – Schiermonnikoog

Voor een hotel/restaurant zoeken wij per direct een bediening medewerker die op Schiermonnikoog wil komen werken.

Publicatiedatum: 12 dec 2018
24 sep 2018 - 3 aug 2019
Schiermonnikoog
9166 PX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ter versterking van ons team zoeken wij een medewerker bediening die op korte termijn een (half)jaar betrekking kan aangaan. Als stijlvolle bedieningsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het wel een wee van de gasten. Naast het uitserveren van gerechten adviseer jij over bijbehorende dranken en zorg je ervoor dat iedere gast geniet van zijn of haar bezoek. Hierbij staat gastvrijheid te allen tijden centraal.

Wij zijn per direct op zoek naar een gezellige collega die het team van dit klassieke hotel/restaurant op Schiermonnikoog komt versterken. De geschiedenis van deze horecagelegenheid gaat terug tot de achttiende eeuw en is een waar begrip op het eiland en daarbuiten.


Wat we van jou verwachten

  • Ervaring is een pré, geen must
  • Je bent enthousiast en flexibel
  • Je bent sociaal en gastvrij
  • Je bent een echte aanpakker

Wat we je bieden

Het betreft een fulltime functie, voor 38 uur per week, verdeeld over 5 dagen. En omdat Schiermonnikoog niet naast de deur ligt, bieden we jou kost en inwoning, tegen een kleine vergoeding. De werktijden, het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden worden in overleg bepaald.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Wil jij komen werken voor het leukste Hotel van Schiermonnikoog en misschien wel van heel Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link!