Bediening medewerker (incl huisvesting)

Toe aan een mooie uitdaging? Pak deze kans en kom nog even lekker werken op een Waddeneiland!

Publicatiedatum: 12 sep 2019
2 sep 2019 - 1 nov 2019
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je gaat aan de slag in een professionele werkomgeving waar het naast hard werken goed verdienen is, veel kan leren en je uiteraard een leuke tijd zult hebben! Waar je gaat werken? De leukste strandtent van Nederland op het super gezellige eiland Vlieland!

Wat we van jou verwachten

Ter versterking van ons team zoeken wij medewerkers voor de bar & bediening die voor minimaal één maand of tot november kunnen blijven werken. In verband de relatief korte periode is het prettig dat kandidaten voor deze functie al enige horeca ervaring hebben opgedaan.

Spreekt bovenstaande functie jou aan en lijkt het je leuk om een Waddeneiland te komen werken dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Wat we je bieden

Goede sfeer in een gezellige werkomgeving;
Huisvesting, maaltijden worden verzorgd tegen vergoeding
Een leuke uitdaging op een eiland,
Prima salaris met stipte uitbetaling

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl