Bediening medewerker (kerstvakantie)

Toe aan een mooie uitdaging? Pak deze kans en kom de kerstvakantie lekker werken op een Waddeneiland!

Publicatiedatum: 4 dec 2019
20 dec 2019 - 5 jan 2020
Vlieland
8899BV
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je gaat aan de slag in een professionele werkomgeving waar het naast hard werken goed verdienen is, veel kan leren en je uiteraard een leuke tijd zult hebben! Waar je gaat werken? Op het super gezellige eiland Vlieland in één van de mooiste hotels of de leukste strandtent van Nederland!

Wat we van jou verwachten

Ter versterking van ons team zoeken wij medewerkers bar & bediening die de kerstvakantie (20-12 t/m 5-01) kunnen komen werken. In verband de relatief korte periode is het prettig dat kandidaten voor deze functie beschikking hebben over de nodige horeca ervaring.

Spreekt bovenstaande functie jou aan en lijkt het je leuk om de kerstvakantie op een Waddeneiland te komen werken dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Wat we je bieden

Goede sfeer in een gezellige werkomgeving;
Huisvesting, maaltijden worden verzorgd tegen vergoeding
Een leuke uitdaging op een eiland,
Prima salaris met stipte uitbetaling

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl