(1e) Medewerker Bediening – full time per maart 2019

Kom werken op Vlieland! Wij zoeken per medio maart 2019 full time medewerkers voor de bediening of 1e medewerkers bediening! Restaurant De Dining vind je aan de jachthaven van Vlieland en heeft een spectaculair uitzicht over het wad!

Publicatiedatum: 21 nov 2018
22 mrt 2019 - 28 okt 2019
Vlieland
8899 BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Wij zoeken iemand met voldoende ervaring. Weet wat het inhoud om in een drukke zaak te werken. Probleemoplossend/Pro-actief denkt. Representatief, commercieel en hard werkend. Zeer gastgericht handelt en denkt. Zelfstandig kan werken en voldoende vak -en productkennis heeft. Wij bieden naast een markt conform salaris: Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team. Een dosis werk –en levenservaring. Een zeer goed fooi verdelingssysteem. Huisvesting kan door ons worden verzorgd. Deze vacature geldt voor maximaal de periode van medio maart 2019 tot eind oktober 2019.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken iemand met voldoende ervaring. Weet wat het inhoud om in een drukke zaak te werken. Probleemoplossend/Pro-actief denkt. Representatief, commercieel en hard werkend. Zeer gastgericht handelt en denkt. Zelfstandig kan werken en voldoende vak -en productkennis heeft. 

Wat we je bieden

Wij bieden naast een markt conform salaris: Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team. Een dosis werk –en levenservaring. Een zeer goed fooi verdelingssysteem. Huisvesting kan door ons worden verzorgd. 

Wie we zijn

Wij zijn een modern bedrijf. We werken graag gestructureerd. We zetten de gast op de 1e plaats. Ieder jaar lukt het ons weer om een leuk team samen te stellen. Werken bij De Dining is niet te onderschatten.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

 

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com