Bediening medewerker Strandpaviljoen – Ballum Ameland

Werken aan het strand is genieten! Van de seizoenen, de altijd wisselende uitzichten, het getij, de gezellige sfeer en natuurlijk die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen! Ben jij ervaren in de bediening en op zoek naar een baan op Ameland solliciteer dan nu!

Publicatiedatum: 12 feb 2019
1 apr 2019 - 31 jan 2020
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening bij ons strandpaviljoen heb je een afwisselende baan. Je draait alle diensten van van open tot sluit en wisselt je werkzaamheden af tussen de bar en het serveren in het restaurant of op het terras.

Wij gaan voor blije gasten want blije gasten zijn tevreden gasten. Wil jij samen met ons team zorgen voor een geweldige ervaring van de gasten dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gast- en servicegerichte collega die oog heeft voor detail en houdt van een vol terras op een drukke zomerdag ;-) Ben jij representatief, gemotiveerd en weet je van aanpakken dan is dit de baan die jij zoekt!

Wat we je bieden

  • Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.
  • Je werkt in een gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand.
  • Goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.
  • Kost en inwoning zijn aanwezig, vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Kun jij je vinden in het profiel van deze vacature, kom dan werken op deze prachtige locatie met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee! Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl