Bediening medewerker (Terschelling Fulltime)

Zoek jij een leuke baan op een prachtige locatie? Paviljoen De Walvis zoekt medewerkers voor de bediening!

Publicatiedatum: 9 mrt 2018
1 mrt 2018 - 7 jan 2019
Terschelling
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Genieten van het mooiste uitzicht van Nederland en werken bij het leukste paviljoen op Terschelling! Wij zijn per direct op zoek naar leuke en gastvrije collega's die ons bedieningsteam nu en in 2018 kunnen komen versterken!

Wij zoeken kandidaten die zichtbaar plezier hebben in het horeca werk en het leuk vinden om er voor te zorgen dat het aan onze gasten aan niets ontbreekt. Ben jij die gezellige gastheer of gastvrouw die wij zoeken en het lijkt het je leuk om voor de Walvis te werken dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken kandidaten die zichtbaar plezier hebben in het horeca werk en het leuk vinden om er voor te zorgen dat het aan onze gasten aan niets ontbreekt.

Wat we je bieden

Een leuke fulltime baan voor het gehele seizoen / jaar, salaris conform CAO Horeca en woonruimte op Terschelling

Wie we zijn

Wij zijn Paviljoen De Walvis. Gelegen op een unieke locatie op het Groene Strand aan de voet van het hoge duin bij West Terschelling. Met een weids uitzicht over het wad, natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte ons mooie buureiland Vlieland. Genieten van al dit moois en onze lekkernijen kan op ons terras, serre, veranda of binnen in ons knusse paviljoen.

Informatie sollicitatie

Ben jij die gezellige gastheer of gastvrouw die wij zoeken en het lijkt het je leuk om voor de Walvis te werken dan komen wij graag met jou in contact! Ben je 18 jaar of ouder en heb je ervaring met werken in de horeca, wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button of per post op:

Paviljoen de Walvis
Groene Strand
P.a. Burg. Reedekerstraat 35
8881 BZ West Terschelling

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB