Bediening medewerker Texel

Zoek jij een leuke baan in de Texelse Horeca en kun jij vanaf augustus komen werken? Solliciteer dan op deze vacature en kom werken op Texel! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 15 jul 2019
16 aug 2019 - 1 nov 2019
Texel
1795 AA
32 - 40 uur
MBO
fulltime
10,50 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan in de Texelse Horeca? Wij zijn op zoek naar een vlotte en gastvrije maar vooral ook gezellige collega. Ben jij die vriendelijke bedieningsmedewerker die kan zorgen voor een ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen sfeer waar iedereen zich welkom voelt, solliciteer dan op deze vacature en kom werken op Texel!

Dit restaurant is bij uitstek de plek voor een gezellig diner of een lekkere lunch. De koks maken met uitsluitend dagverse ingrediënten van ieder gerecht een ware delicatesse. De gerechten in ons restaurant zijn geïnspireerd door de authentieke Hollandse keuken en het wisselen van de seizoenen. De vriendelijke bediening in het Texelse restaurant maakt het uitje compleet. Bij dit familierestaurant is iedereen welkom! De sfeer is ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen.

Wat we van jou verwachten

Heb jij affiniteit met de horeca, enige ervaring en barst je van de motivatie om samen met ons op en top gastvrijheid te bieden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Wij bieden:

  • salaris op basis van de Horeca CAO (genoemde salaris is op basis van 21 of ouder);
  • kost en inwoning tegen een geringe vergoeding;
  • een baan tot 1 november met een dienst verband van 32 tot 38 uur;

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij zin in een leuke job op Texel? Reageer dan via onderstaand formulier of bel op onderstaand nummer.

Lars Visser 0519 346399