Bediening medewerker

Ben jij op zoek naar de ultieme zomerbaan en het echte eiland gevoel? Bij dit restaurant op Ameland komen de gasten genieten van de rust en ruimte die Ameland te bieden heeft en natuurlijk van onze lekkere gerechten en dranken. Spreekt het jou aan om omgeven van prachtige natuur te werken bij een goed bezocht horeca bedrijf dan zijn wij op zoek naar jou. Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 19 jul 2019
1 aug 2019 - 30 nov 2019
Ameland
9164KN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor een restaurant nabij één van de mooiste natuurgebieden van Ameland zijn wij op zoek naar een bediening medewerker. Jij staat je mannetje en kunt de wisselende drukte aan, energiek, ziet het werk en pakt het graag aan.

Jij bent onze rots in de branding en let op de details zodat onze gasten kunnen genieten van al het moois wat wij bieden. Kun jij je in deze omschrijving vinden dan komen we graag met jou in contact!

Voor medewerkers van het vasteland hebben wij huisvesting boven het restaurant beschikbaar

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een collega die er samen met ons een mooi seizoen van kan maken. We werken in een klein team waarbij samenwerken het sleutelwoord is. We helpen elkaar waar dat nodig is. Enige affiniteit met het vak is gewenst maar niet beslist noodzakelijk. Wat wij veel belangrijker vinden is dat je het naar je zin hebt in ons team en zichtbaar plezier hebt in jouw werk. Want zeg nou zelf; als je het leuk vindt wat je doet dan wordt je er ook niet snel moe van :-)

Ben jij tenminste twee maanden beschikbaar in de periode juni tot december en zoek je een leuke baan? Laat ons dan snel weten in welke periode jij kan werken.

Wat we je bieden

Een werkweek tot maximaal 38 uur
Mooie omgeving
Mooie producten
Kans op een jaarcontract
Huisvesting boven de zaak

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link of neem voor meer informatie contact op met Waddenvacatures!

info@waddenvacatures.nl