Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe? Ben jij bovendien ervaren in de bediening en lijkt het je leuk een maand of langer op Ameland te werken dan is deze baan op Ameland jouw kans!

Publicatiedatum: 18 sep 2019
Ameland
9163 HA
MBO
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken op Ameland is genieten! Als medewerker bediening heb je een afwisselende baan. Je draait alle diensten van open tot sluit en wisselt je werkzaamheden af tussen de bar en het serveren in het restaurant of op het terras.

Wij gaan voor blije gasten want blije gasten zijn tevreden gasten. Wil jij samen met ons team zorgen voor een geweldige ervaring van de gasten, dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gast- en servicegerichte collega die oog heeft voor detail en houdt van een vol restaurant of terras ;-) Ben jij representatief, gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte horecabedrijven op Ameland. Je werkt in een gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving Noordzee en het strand. Goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.


Kost en inwoning zijn aanwezig; vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature?Kom dan werken op deze prachtige locatie met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee! Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl