Bediening / Bar Strandpaviljoen OOST Vlieland

Jij bent het boegbeeld van OOST en weet de gast onder alle omstandigheden te gerieven

Publicatiedatum: 20 apr 2018
9 apr 2018 - 30 sep 2018
Vlieland
32 - 38 uur
HAVO VWO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij het liefst de hele dag aan kust en zee te vinden kom dan werken bij OOST op de mooiste plek van Vlieland. Uitzicht op zee en net niet met je voeten in het zand……
Strandpaviljoen OOST op Vlieland zoekt voor restaurant en terras heren en dames die weer en wind trotseren en alle zeilen bijzetten voor een aangename ervaring van onze gasten.

Wat we van jou verwachten

Jij bent het boegbeeld van OOST en weet de gast onder alle omstandigheden te gerieven met al het lekkers dat OOST te bieden heeft. Je bent een frisse en attente collega die het werk ziet en uitvoert, samen met jou kunnen we een scherpe koers varen. In de functie van medewerker bediening is ervaring gewenst maar inzet en motivatie het belangrijkst!

Wat we je bieden

Een gezellige, drukke maar unieke functie op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op de zee op de mooiste plek van Vlieland! Dit alles bieden wij aan tegen betaling van een goed salaris die in overeenstemming is met jouw kennis, kunde en ervaring. Huisvesting is aanwezig, dit in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen tegen de geldige wettelijke vergoeding.

Wie we zijn

Ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Goede, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het beste uit de Wadden- en Noordzee, en dat alles op een unieke locatie. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Kom jij bedienen bij OOST stuur dan jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB