Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel

Ben jij op zoek naar een leuke baan en ben je het gehele jaar beschikbaar? Solliciteer bij de Slufter en kom werken op Texel!

Publicatiedatum: 13 okt 2019
1 okt 2019 - 1 okt 2020
Texel
1795KM
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Restaurant de Slufter is per direct op zoek naar een vriendelijke en vlotte medewerker bediening. Ben jij op zoek naar een leuke baan en ben je het gehele jaar beschikbaar dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zoeken wij op zoek naar iemand met de volgende persoonlijke eigenschappen en vaardigheden:


  • Enthousiast en vriendelijk

  • Kennis van de Duitse taal

  • Stressbestendig

  • Collegiaal

  • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit

  • Gastvrij en sociaal

Wat we je bieden

Prettig werken in een collegiaal team staat voor ons centraal, misschien is het juist daarom dat onze gasten de ontspanning en gastvrijheid bij de Slufter zo weten de waarderen. Onze collega’s bieden wij een goed salaris en een werkweek van minimaal 38 uur. Op het nabijgelegen vakantiepark Slufteroord kunnen wij medewerkers van het vaste land van huisvesting voorzien.

Wie we zijn

Café-Restaurant ‘De Slufter’ is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied dichtbij bungalowpark Slufteroord. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten kwelderlandschap die in open verbinding met de Noordzee staat. De Slufter is het bekendste natuurgebied van Texel en trekt jaarlijks veel bekijks. Voor- of na een wandeling door dit prachtige natuurgebied is ons restaurant bij uitstek de plaats om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner.

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in onze vacature dan horen wij dit graag! Stuur je CV naar info@deslufter.nl of reageer via onderstaand sollicitatie formulier.

Voor meer informatie kun je bellen naar Geert van der Star 06-13405341