Bedieningsmedewerker (mei t/m september) – Schiermonnikoog

Ervaar een topseizoen op één van de leukste Waddeneilanden. Kom werken op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 15 feb 2019
29 apr 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog
9166SH
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor dit leuke eethuis met zonnig terras zoeken wij een medewerker bediening die van doorpakken weten en de gasten zowel op de piekmomenten als op de rustige momenten met een glimlach en een goed humeur kan bedienen.

De functie:

  • Het bedienen van gasten en inschenken van dranken;
  • Uitserveren van dranken en gerechten;
  • Verrichten van kas handelingen;

Wij zoeken een gezellige collega die vanaf eind april tot eind september bij dit leuke horeca bedrijf op Schiermonnikoog kan kan komen werken.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar een sociale, gedreven, vriendelijke en collega. Vind jij het vooral leuk om in de horeca te werken dan vragen wij jou te reageren, ervaring is geen vereiste!

Wat we je bieden

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier