Bezorger Supermarkt (FT met huisvesting 2020)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel aankomst van de vracht. Er is altijd werk en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en niet te vergeten een oergezellige tijd op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 13 nov 2019
1 mei 2020 - 1 mei 2021
Schiermonnikoog
9166LN
35 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij op zoek naar representatieve enthousiaste (allround) medewerker voor een supermarkt op Schiermonnikoog. Wil jij graag deel uitmaken van een ijzersterk team, kun je zelfstandig jouw taken uitvoeren en weet je wat werken is? Wij zoeken kandidaten voor de functie van:

  • Bezorger

De werkzaamheden bestaan uit het bezorgen van boodschappen op het eiland Schiermonnikoog en het helpen lossen van vrachtwagens en bijvullen van de winkel.

Wat we van jou verwachten

Je bent gemotiveerd weet van aanpakken en kunt net even harder werken als dat nodig is. Pas jij in het geschetste profiel en hou je van een uitdaging solliciteer dan snel! Ervaring in de levensmiddelenbranche is geen vereiste, wij kunnen je alles leren!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke baan bij een drukke supermarkt
Huisvesting wordt tegen een kleine vergoeding verzorgd
Een keurig netjes salaris volgens CAO levensmiddelen

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of stuur een email aan info@waddenvacatures.nl