Boschrijck: Animatieteam medewerker Kerstvakantie

Bezorg jij onze jongste gasten een leuke vakantie?! Kinderen zijn bij WestCord speciale gasten. In deze wereld van plezier en fantasie is er voor hen veel te beleven. Door de vele georganiseerde en begeleide activiteiten kunnen de kinderen zorgeloos en in alle vrijheid genieten. En de ouders ook! Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden deze activiteiten georganiseerd door ons team Kids & Teens.

Publicatiedatum: 4 dec 2019
Terschelling
8881EP
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In al onze hotels zijn er speelplekken, is er een speciaal kinderontbijt tijdens feestdagen en vakanties, zijn er speciale kindermenu’s, kleurplaten, spellen en een eigen Kids&Teens vakantieboek en vele andere verrassingen georganiseerd door het team Kids&Teens.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die in de vakanties en tijdens de feestdagen dergelijke activiteiten met de kinderen wil opzetten en begeleiden.

Wil jij zorgen voor een onvergetelijk verblijf of een super vakantie voor de kinderen? Solliciteer dan direct!

Wat we van jou verwachten


  • Je bent enthousiast en een echte aanpakker;

  • Je bent energierijk;

  • Je hebt ervaring met het spelen/ begeleiden van kinderen.

Wat we je bieden


  • Een leuke baan op een unieke locatie;

  • Flexibiliteit;

  • Vrijheid in het organiseren van activiteiten;

  • Mogelijkheden voor kost en inwoning;

  • Reiskosten vergoeding.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl