Boschrijck: Housekeeping Medewerker Terschelling

Baan óf bijbaan als schoonmaker op een eiland, inclusief kost en inwoning!

Publicatiedatum: 19 jul 2019
Ameland
8881EP
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Een leuke baan in een gezellig bedrijf, op een fantastisch eiland. Wat wil je nog meer? Nou, daar hebben we alvast voor je over nagedacht. Misschien wil jij ook wel:


  • Voor 25 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten.

  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt.

  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen.

  • Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand.

  • Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen.

  • Een salaris van €5,- tot €10,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.

  • Gratis naar Terschelling reizen (reiskostenvergoeding).

  • Een leuke baan met gezellige sluitborrels.

Wat we van jou verwachten

Dit is namelijk precies wat wij te bieden hebben. In ruil hiervoor zoeken wij leuke mensen die hard willen en kunnen werken, mét plezier! Iemand die met een glimlach aan de hoteldeuren klopt en fluitend door de gangen loopt. Iemand die niet bang is om wat spierballen te kweken, want eerlijk is eerlijk, alleen de bedden verschonen is al een
work-out op zich. En iemand die blij wordt van streep-loze ramen en glanzende kranen en die helemaal tot rust komt als alles weer netjes op z’n plek staat. Kortom: Een housekeeper in hart en nieren!

Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je MBO niveau 2 werk- en denkniveau hebt. Kennis van de schoonmaakmiddelen die je gaat gebruiken is een pré. Ook gastgerichtheid, inzet tonen en oog voor detail zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wat we je bieden

Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als housekeeper. Je begint de dag gezellig met je collega’s aan het ontbijt. Je werkt altijd in een team van twee, dus samen met je partner ga je op pad. Je maakt de hotelkamers en publieke ruimtes schoon en dekt de bedden netjes op. Ook vul je schone handdoeken aan en zorg je dat er voldoende toiletartikelen zijn. Terwijl je je weg maakt door het hotel groet je vrolijk de gasten die ook al vroeg uit de veren zijn. Om de zoveel tijd loop je een collega van een andere afdeling tegen het lijf. Je vraagt hoe het is, maakt een geintje en spreekt af om bij te kletsen bij het kampvuur vanavond. De sfeer is ontspannen en iedereen is op z’n plek. Met een gezellig team de gasten een mooi verblijf bieden, dat is waar het allemaal om draait!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.