Een leuke horeca baan in hartje Den Burg!

Publicatiedatum: 17 jan 2019
Texel
1791CB
MBO
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

In dit altijd gezellige eetcafé in hartje Den Burg heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je neemt bestellingen op en draagt zorg voor de bereiding van onze huisgemaakte gerechten, de verschillende soorten snacks en de verkoop van ijs en dranken.

Omdat er geen woonruimte geboden kan worden zoeken wij voor deze functie iemand die woonachtig is op Texel of te Den Helder.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een medewerker met ervaring als kok of cafetaria medewerker. Je hebt inzicht in de werkzaamheden, een vlotte babbel, zin om te werken en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat we je bieden

Een leuke fulltime baan, een prettige werksfeer, een goed salaris en een jaarcontract!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerd in deze functie? Voor informatie of sollicitatie ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email info@waddenvacatures.nl