Caissière m/v Terschelling (vanaf augustus)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boot. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 19 aug 2019
1 sep 2019 - 31 dec 2019
Terschelling
8894KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,07 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vanaf eind augustus t/m oktober (bij voorkeur tot eind 2019 of jaar rond) zoeken wij voor deze drukke supermarkt een gezellige collega voor de functie van Caissière (32-40 uur).

Als caissière ben jij de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met tevreden gevoel de winkel verlaten.

Wat we van jou verwachten

Lijkt het je leuk om te werken bij een supermarkt en heb je wellicht al enige ervaring in een winkel of supermarkt opgedaan.

Ben jij representatief, beschikbaar per eind augustus, ervaren of onervaren en kun jij minimaal tot november, bij voorkeur langer komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO en het uitzicht op een jaarcontract of contract voor onbepaalde tijd. Wij kunnen kandidaten van het vaste land huisvesting aanbieden, je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal B voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Huisvesting is aanwezig! Je verblijft in ons personeelshuis de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts twee uur werken per week.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl