Cateringmedewerker

Altijd al op een eiland willen werken? Kom werken op het super gezellige Schiermonnikoog! In deze functie zul je meehelpen met de dagelijkse catering werkzaamheden in de keuken van deze gezellige eilandwinkel. Woonruimte is aanwezig!

Publicatiedatum: 23 aug 2019
18 aug 2019 - 31 okt 2019
Schiermonnikoog
9166NJ
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan bij een niet doorsnee bedrijf en heb je de nodige affiniteit met cateringwerkzaamheden dan is dit je kans! Wij zijn per ingang van augustus op zoek naar een catering medewerker voor een van de leukste winkels op Schiermonnikoog. In deze functie zul je meehelpen met de dagelijkse catering en winkel werkzaamheden.

Wat we van jou verwachten

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met enige affiniteit met keukenwerkzaamheden. Ervaring is geen vereiste echter een gezonde motivatie is een must :-)

Wij zoeken een medewerker die tot september kan komen werken. Ben je langer beschikbaar? Ook dan zijn er mogelijkheden, tenminste als bezit bent van rijbewijs want dan kun je deze functie combineren met de bezorgdiensten op onze stoere quad!

Kortom laat ons weten welke periode jij kan werken en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wat we je bieden

Je komt werken bij een van de leukste winkels op Schiermonnikoog! De winkel is werkelijk van alle markten thuis. Van de heerlijkste huisgemaakte maaltijden, de lekkerste (eilander) delicatessen, de kleine boodschappen tot en met eiland souvenirs en jawel de lekkerste dranken in de slijterij. Wij bieden je een marktconform salaris*, huisvesting, een gezellige werksfeer en natuurlijk het heerlijke eilandgevoel van Schiermonnikoog!

*
Het in de vacature vermelde salaris is een richtlijn conform CAO. Salaris wordt definitief vastgesteld op basis van leeftijd, kennis en ervaring.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerd in deze leuke uitdaging? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl