Zelfstandig kok & Chef kok Vlieland

Smaakvol en ‘anders-dan-anders’ koken doe je bij OOST op Vlieland

Publicatiedatum: 20 apr 2018
9 apr 2018 - 30 sep 2018
Vlieland
32 - 38 uur
HAVO VWO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij helemaal weg van kust en de zee en barst je van de creativiteit als het gaat om het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren. Kom dan koken bij OOST op de mooiste plek van Vlieland, uitzicht op zee en net niet met je voeten in het zand……

Strandpaviljoen OOST op Vlieland is op zoek naar een ervaren koks die met passie, beleving, inspiratie en innovatie de lekkerste gerechten weet te maken van al het moois van de zee. Wij werken met kraakverse producten en hebben een dagelijks wisselend zeemenu. Ben jij net als ons ambachtelijk en authentiek en lijkt het jou geweldig om verrassende gerechten te bereiden in onze KOPA houtskooloven dan komen wij graag met jou in contact!

Voor onze mooie seizoensbedrijf zoeken wij kandidaten voor de posities Chef kok en Zelfstandig kok.

Wat we van jou verwachten

Chef kok:
Met jouw passie, kennis en ervaring inspireer en motiveer je iedereen in de keuken. Van nature neem jij het voortouw en weet je op een prettige manier de taken en werkzaamheden in te verdelen en te coördineren. Je bent een kei in samenwerken en weet onder alle omstandigheden kwaliteit en snelheid in de keuken te behouden.

Zelfstandig kok:
Samen met jouw collega’s zorg je er voor dat alles op rolletjes loopt. Geen zee te hoog en volle kracht vooruit is jouw toepasselijke motto. Je hebt kennis van de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren of bent bereid je hierin volop te ontwikkelen. Je kunt zelfstandig werken op alle kanten in de keuken en lokaal, vers, vanaf de basis is jou op het lijf geschreven.

Wat we je bieden

Een gezellige, drukke maar unieke functie op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op de zee op de mooiste plek van Vlieland! Dit alles bieden wij aan tegen betaling van een goed salaris die in overeenstemming is met jouw kennis, kunde en ervaring. Huisvesting is aanwezig, dit in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen tegen de geldige wettelijke vergoeding.

Wie we zijn

Ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Goede, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het beste uit de Wadden- en Noordzee, en dat alles op een unieke locatie. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Kom jij koken bij OOST stuur dan jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB