de Wadden: Horecamedewerkers voor de feestdagen

Wij kijken stiekem al uit naar Kerst en Oud & Nieuw. Tijdens deze periode is het altijd gezellig druk op de Waddeneilanden, ook bij ons in de hotels. Voor deze periode zoeken wij dan ook extra collega’s. Lijkt jou het leuk om het onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen? En wil je zelf ook een onvergetelijke vakantie hebben?! Voor onze hotels op de Wadden Eilanden @ WestCord Strandhotel Seeduyn WestCord Hotel de Wadden Strandpaviljoen ’t Badhuys WestCord Hotel Schylge WestCord ApartHotel Boschrijck WestCord Hotel Noordsee Heb jij nog geen kerst plannen, wil je graag een zakcentje verdienen en toch ook een beetje vakantie hebben op de Waddeneilanden? Reageer dan snel!

Publicatiedatum: 4 dec 2019
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor de kerstvakantie zijn wij op zoek naar verschillende kandidaten die deze week/ weken beschikbaar zijn. In de periode van 23 december t/m 7 januari.

Dit geldt voor de functies:

– Keuken/ hulp/ kok
– Afwassers/ algemende dienst
– Bediening medewerkers
– Housekeeping/ kamerschoonmaak medewerkers

Wat we van jou verwachten


  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om van huis te zijn tijdens de feestdagen;

  • Voor de bediening en keuken heb je relevante werkervaring;

  • Je bent representatief en een harde werker;

  • Je bent sociaal en gastvrij naar je collega's en de gasten.

Wat we je bieden


  • Een onvergetelijke vakantie in een gezellig team op een unieke locatie;

  • Kost en inwoning;

  • Reiskosten vergoeding;

  • Flexibiliteit en voldoende werkuren.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl