Fietsverhuurder Ameland m/v (jaarcontract + woonruimte) – Nes

Lijkt het jou een uitdaging om voor iedere vraag de juiste fiets uit te lenen en er voor te zorgen dat de fietsen altijd in keurige staat van onderhoud verkeren?


Publicatiedatum: 11 dec 2018
Ameland
9163 GM
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken een algemeen medewerker fietsverhuur m/v voor de fietsenverhuur en de werkplaats. De fietsverhuurder wordt ingezet voor de verhuur, schoonmaak en onderhoud van fietsen, scooters e.d. Als nevenwerkzaamheden ben je ook inzetbaar voor het bezorgen van fietsen op locatie.

Wat we van jou verwachten

Jij hebt een uitgesproken enthousiasme voor fietsen en tweewielers en ziet het helemaal zitten om 'on the job' opgeleid te worden tot professionele fietsmonteur. Je spreekt naast goed Nederlands tenminste Engels of Duits en bent een representatieve zelfstandige man/vrouw die in teamverband kan werken. Je bent tenminste in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook E achter B.

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke fulltime baan aan bij het meest gastvrije bedrijf op Ameland in haar categorie! Bij aanstelling ontvang je een jaarcontract welke bij gebleken geschiktheid omgezet kan worden naar vast.

Wij bieden:
een veertigurige werkweek
bij gebleken geschiktheid een jaarcontract
een eigen appartement te Nes p/m € 650 all-in
Marktconform salaris

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Interesse? Voor meer informatie of sollicitatie verzoeken wij je ons sollicitatieformulier in te vullen. Klik hiervoor op onderstaande link/button.