Horeca medewerker Ameland (incl huisvesting)

Serveer jij straks de lekkerste friet en snacks van Ameland?

Publicatiedatum: 11 jun 2019
4 jun 2019 - 31 aug 2019
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Onze nieuwe collega bakt ze goudgeel en liefst doorspekt met de nodige humor. Onze snacks en frites worden namelijk verantwoord gefrituurd en dat nemen wij al serieus genoeg ;-)

Hou jij van gezelligheid op je werk, ben je bereid hard te werken en veel te leren dan is deze baan als allround medewerker bij een lunchroom / cafetaria een perfecte baan!

Wat we van jou verwachten

Jij hebt zin om lekker op Ameland te komen werken en zoekt een leuke baan. Enige ervaring is prettig maar het allerbelangrijkste is plezier in je werk de rest komt dan vanzelf want alles valt te leren.

Ben jij beschikbaar in de periode juni t/m augustus dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke baan in een van de beste cafetaria's van Nederland aan. De sfeer is informeel en gezellig en we houden naast hard werken wel van een lolletje. Voor huisvesting kunnen wij zorgen, op werkdagen kun je een personeelsmaaltijd gebruiken en in je vrije tijd kun je zelf koken.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij deze baan helemaal zitten? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl