Horeca medewerker Buren Ameland – Buren

Voor een sfeervol café restaurant op een prachtige locatie in het dorp Buren zoeken wij een fulltime medewerker bediening!

Publicatiedatum: 16 mei 2018
23 apr 2018 - 23 apr 2019
Ameland
32 - 40 uur
MBO
fulltime
11,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit leuke restaurant te Buren Ameland is op zoek naar gezellige versterking binnen het bedieningsteam. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten, overdag een lekkere drukke lunch op het zonnige terras en 's avonds diner in het restaurant. Zomers bruist het tot avonds laat van de gezelligheid, aan de bar of op het terras kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Omdat het een baan op Ameland betreft wordt onderdak voor jou geregeld, vlak bij het eetcafé bevindt zich een leuk appartement. Wij bieden een leuke horeca baan aan op fulltime of flex basis tot tenminste einde seizoen en als het goed klikt voor onbepaalde tijd.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn per direct op zoek naar één of meer medewerkers van 18 jaar of ouder met enige horeca-ervaring.

Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en Duits redelijk tot goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we je bieden

Wij bieden een salaris conform horeca CAO aan, het aantal te werken uren wordt in overleg bepaald.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Wij komen graag in contact met bediening medewerksters die per direct en tot eind oktober kunnen blijven werken. Kandidaten die alleen de weekenden en schoolvakanties kunnen werken zijn eveneens van harte welkom. Er is nette woonruimte beschikbaar op loopafstand van het bedrijf!

Heb jij zin in een leuke baan op Ameland? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
GIF, PNG, JPEG 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid